Hilgers legt uit: "Dat is iets wat ik nooit normaal zal gaan vinden"

Mees Hilgers
Mees Hilgers Foto: © Orange Pictures

Mees Hilgers vecht vele duels uit op het veld en strijdt voor elke centimeter. De verdediger van FC Twente heeft een dienstbare rol in het elftal, waar hij niet snel de schijnwerpers op zich gericht krijgt. Dat houdt Hilgers ook liever zo.

"Mensen die mij goed kennen weten dat ik erg op mezelf kan zijn", zegt Hilgers tegen TROTS, het businessmagazine van FC Twente. "Overwinningen vieren met de supporters voor Vak-P vind ik geweldig, maar dan wel op mijn manier. Ik kan echt genieten van de momenten als iets hebt bereikt met het team en wat er om mij heen dan gebeurt, in plaats van dat ikzelf de aandacht opeis."

De verdediger krijgt in ieder geval genoeg aandacht van de FC Twente-fans. "Dat is iets wat ik nooit normaal zal gaan vinden. Een foto of handtekening, ik wil er altijd tijd voor nemen. Ik weet hoe het was toen ik jong was en iemand van het eerste elftal tegenkwam. Ik probeer altijd wel te laten merken dat ik ook maar gewoon Mees ben en toegankelijk ben. Er moet geen drempel zijn, dat vind ik belangrijk", aldus Hilgers.

Lees meer:
0 reacties