Hilgers verklaart: "Had het gevoel dat ik hier nog niet klaar was"

Mees Hilgers
Mees Hilgers Foto: © NESimages

Ondanks de interesse verlengde Mees Hilgers afgelopen zomer zijn bij FC Twente. De verdediger, die de jeugd in Enschede doorliep, zit nog helemaal op zijn plek.

De 22-jarige ligt nog tot medio 2026 vast bij zijn jeugdclub. "Ik had het gevoel dat ik hier nog niet klaar was en ik wilde meer bagage verzamelen waar ik verder mee kan", legt Hilgers uit in TROTS. De man uit Amersfoort stond naar verluidt in de belangstelling van onder andere Ajax en Feyenoord, maar wilde nog even in Enschede blijven. "Ik denk dat we nog meer kunnen bereiken met het team. We hebben wat neergezet de laatste jaren en we kunnen nog meer stappen maken."

Onder Joseph Oosting koersen de Tukkers dit seizoen opnieuw af op een geweldige eindklassing. "We hebben ook nu weer een team dat ervoor kan zorgen dat het een speciaal jaar kan worden als we elke wedstrijd top zijn", aldus Hilgers. "Dat besef hebben we en daarin moeten we elkaar scherp houden. Elkaar beter willen maken op de training, leren van de fouten die we maken en dicht bij elkaar blijven."

Lees meer:
0 reacties