Hilgers nu onhaalbaar voor Feyenoord: "Water staat ze aan de lippen"

Mees Hilgers staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord. Het bedrag dat de ploeg uit Rotterdam bood voor de verdediger van FC Twente was verre van voldoende. René Wagelaar geeft aan dat Twente goed mee kan doen met Feyenoord wat betreft het aantrekken van spelers.

Tijdens de Voetbaltijd-aflevering van deze week wordt gesteld dat Feyenoord op dit moment gewoon het geld niet heeft om Mees Hilgers aan te trekken. “Feyenoord moet eerst de brancard verkopen, dan komt er weer wat geld bij Feyenoord , zo begint Wagelaar. "Feyenoord staat het water aan de lippen. Die hebben eerst geld nodig uit verkoop van Senesi en Malaci die nu weg is. Ze kunnen maar een deel van de opbrengst investeren."

"Twente kan meedoen met Feyenoord", zo vervolgt de voetbalmakelaar. "Brenet gaat daar al niet naar toe. Dat is al een mooie opsteker voor Twente, dan is de kans groter dat hij hier zou kunnen blijven. Je kunt al bijna met Feyenoord mee gaan doen met het aantrekken van spelers. Wat geld betreft dan, wat uitstraling blijft Feyenoord altijd top drie."

Financieel directeur Martijn Hoogstoevenbeld nuanceert de uitspraken van Wagelaar enigszins. "Wij kunnen niet mee in de salarissen die Feyenoord biedt. Een voordeel is dat wij dit jaar niets hoeven. We hoeven geen transferresultaat te halen. Er hoeven geen spelers weg. Voor Mees hebben we een aanbieding gehad. We waren er snel over uit dat we daar niet over in gesprek zouden gaan. Ik denk dat het voor Mees ook goed is wanneer hij langer aan de club verbonden blijft."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
Bekijk de hele stand