Hilgers over Feyenoord-interesse: "Nog een jaar Twente is geen straf"

Mees Hilgers
Mees Hilgers Foto: © Orange Pictures

Mees Hilgers staat al geruime tijd in de belangstelling van Feyenoord, maar aast niet per se op een vertrek. De verdediger zou het ook zeker geen straf vinden om nog een jaar in Enschede actief te zijn.

"Ik hoor en lees de verhalen in de media en ja: ik weet zelf ook dat ze interesse hebben getoond", zegt Hilgers tegenover de TC Tubantia. "Maar ik wil me er niet te veel mee bezighouden, we gaan wel zien wat er komt, of niet komt. Ik speel bij Twente, ik ben hier hartstikke tevreden, voel me goed en de kans is heel groot dat ik dit seizoen ga spelen."

"Voor mij is er helemaal geen reden om een keus te maken of ik weg wil", gaat Hilgers verder. "Ik denk dat nog een jaar Twente zelfs heel goed zou zijn voor mijn ontwikkeling. Ik ga ook niet moeilijk doen of zeuren dat de club me niet wil verkopen. Nog een jaar Twente is zeker geen straf. Wij doen ook mee in de top."

Voor Hilgers is het belangrijkste om weer een basisplaats af te dwingen bij de Tukkers. De verdediger maakte een geweldige groei door in Enschede en was tot aan zijn blessure een vaste waarde naast Robin Pröpper. Toen Hilgers weer fit was, hield trainer Ron Jans vast aan het duo Pröpper-Pleguezuelo, waardoor Hilgers op de bank kwam te zitten.

"Ik begreep dat het moeilijk was om te gaan wisselen in het elftal, want we bleven maar winnen. Aan de andere kant hebben we met mij in het elftal ook veel gewonnen. In de laatste twee wedstrijden stond ik er gelukkig weer in en toen heb ik mezelf weer laten zien aan iedereen en bewezen voor de trainer. Daardoor sta ik hier nu met een heel goed gevoel voor het nieuwe seizoen", besluit Hilgers.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
Bekijk de hele stand