Hilgers: "We hebben nog niet gesproken over een nieuw contract"

Mees Hilgers
Mees Hilgers Foto: © Orange Pictures

Mees Hilgers is dit seizoen een van de revelaties bij FC Twente. De twintigjarige verdediger veroverde een basisplaats en is niet meer weg te denken uit het elftal van trainer Ron Jans. Dat is ook andere clubs opgevallen.

Zo informeerde Feyenoord al naar de diensten van Hilgers. "Dat is mooi om te horen, maar verder kan ik er niet veel mee", reageert de verdediger in Voetbal International. "Mijn zaakwaarnemer liet weten dat ze naar me hadden geïnformeerd. Meer is er niet gebeurd. Anderhalve maand later verscheen het ook in de media. Ik zit goed bij FC Twente en ik moet me hier nog bewijzen. Daar focus ik me op."

Hilgers heeft nog een contract tot medio 2023 in Enschede en ligt dus niet langdurig vast in De Grolsch Veste. "We hebben nog niet gesproken over een nieuw contract", laat hij weten. "Ik laat het op me afkomen. Ik wil gewoon voetballen. Alle dingen daarbuiten komen vanzelf wel. Twente is een grote club, we doen het goed en ik sta in de basis. Ik ziet hier goed in mijn vel."

Weet FC Twente het bekerduel te winnen van AZ? Bij BetCity.nl krijg je dan 3.45x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op FC Twente en pak 49 euro winst! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties