Wessels blij: "Wij geloven sterk in potentie van vrouwenvoetbal"

De speelsters van FC Twente in De Grolsch Veste
De speelsters van FC Twente in De Grolsch Veste Foto: © Orange Pictures

Reggeborgh Foundation is met ingang van het nieuwe seizoen hoofdsponsor van FC Twente Vrouwen. FC Twente Vrouwen is al jaren toonaangevend in Nederland en samen hopen de club en de foundation een topsportklimaat te creëren. 

Inge Wessels, Reggeborgh Foundation is blij met het partnerschap: "Als partner van Future of Twente hebben wij de afgelopen drie jaar vanaf de zijlijn al ervaren hoe het vrouwenvoetbal zich heeft ontwikkeld en enorme stappen heeft gemaakt. Wij geloven sterk in de potentie van vrouwenvoetbal en kijken ernaar uit om die professionalisering de komende jaren verder te blijven ondersteunen", vertelt ze via de clubkanalen van FC Twente.

"Het team is een prachtig uithangbord voor de opkomende generatie voetballende meisjes in de regio. Onze samenwerking zal ook gericht zijn op het leggen van verbindingen tussen FC Twente Vrouwen en de ambitie van meisjes in deze sport", vervolgt ze.

Er is veel hoop voor een betere toekomst voor het vrouwenvoetbal. "De komende jaren worden onder andere diverse voetbalclinics bij de amateurverenigingen in de regio georganiseerd. Natuurlijk hopen wij dat op sportief vlak de positieve lijn wordt voortgezet in Nederland én Europa", besluit Wessels.

Lees meer:
0 reacties