Hoogstoevenbeld: "Op dat gebied breekt FC Twente record na record"

Martijn Hoogstoevenbeld
Martijn Hoogstoevenbeld Foto: © Screenshot FC Twente TV

FC Twente is bezig aan een heel goed seizoen, want de Tukkers staan momenteel op de vierde plaats met uitzicht op de derde plek in de Eredivisie. Operationeel en financieel directeur Martijn Hoogstoevenbeld weet dat de club, om de volgende stap te zetten, meer inkomsten moet genereren.

Dat kan volgens Hoogstoevenbeld op meerdere manieren, bijvoorbeeld met transfers. "We komen uit een fase waarbij er onvoldoende kapitaal op het veld stond", zegt Hoogstoevenbeld tegen Voetbal International. "Dat zijn we nu aan het opbouwen. De doorstroom van jeugdspelers is weer goed. Zij vertegenwoordigen kapitaal."

Hoogstoevenbeld vindt dat FC Twente ook op andere gebieden nog een slag te slaan heeft. "Dan heb ik het vooral over het stadion. De wedstrijdbaten zijn boven verwachting nu de stadions weer vol zijn, maar ook daar zit nog potentie in. Dat geldt ook voor de sponsoring. Doordat er rust is binnen de club, neemt de aantrekkelijkheid voor bedrijven ook toe."

"We merken dat Twente weer in trek is bij de businessgeledingen", vervolgt Hoogstoevenbeld. "Op het gebied van horeca-inkomsten breken we record na record. Ook buiten wedstrijddagen om zien partijen De Grolsch Veste steeds meer als een interessante locatie om een ruimte te huren." De sportieve prestaties zorgen voor een boost. "De club heeft zijn identiteit terug."

"De verbinding met de achterban en de sponsoren is weer goed. Ik kom uit deze regio en aan de mensen om me heen merk ik dat er weer positief wordt gesproken over FC Twente. Het is belangrijk dat er continuïteit is. In de directie, de technische staf en de selectie. Het is positief dat Jan Streuer en Ron Jans een jaar doorgaan", aldus Hoogstoevenbeld.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand