Hornkamp: "Voor alles en iedereen had je deze liever gewonnen"

Jizz Hornkamp
Jizz Hornkamp Foto: © BSR Agency

Jizz Hornkamp kon niet voorkomen dat FC Twente drie punten pakte tegen Heracles Almelo (1-0). Na afloop sprak hij met het clubkanaal van Heracles.

Volgens Hornkamp zat er meer in zondag. "Je krijgt die 1-0 tegen, maar ik denk niet dat je veel weggeeft. In de eerste helft waren ze goed, maar krijgen ze weinig kansen. Ze hadden corners, maar het was niet super gevaarlijk. In de tweede helft krijg je nog de kans om 1-1 te maken eigenlijk."

Wanneer kreeg Hornkamp het gevoel dat er wel eens wat te halen kon zijn? "Dat heb je eigenlijk altijd wel als je speelt. Natuurlijk ze zijn sterk, maar ze scoren niet. Oké, ze scoren er een, maar dat is niet erg. Dan denk je: we moeten gewoon door en dat deden we. Op het einde gingen we ook opportunistischer spelen."

De spits zag dat het uiteindelijk niks opleverde. "Dit is balen natuurlijk, alleen je weet dat je woensdag weer moet spelen. Maar voor alles en iedereen had je deze liever gewonnen. Deze strijd moeten we nu meenemen richting het einde van het seizoen."

Lees meer:
0 reacties