Huldiging bij Europees voetbal? "Is een prijs voor FC Twente"

Supporters van FC Twente op het veld in De Grolsch Veste
Supporters van FC Twente op het veld in De Grolsch Veste Foto: © Pro Shots

FC Twente kan zich bijna op gaan maken voor de play-offs om Europees voetbal. Mocht de club uit Enschede de play-offs winnen, dan plaatst het zich voor de tweede voorronde van de Conference League.

Vorig seizoen werd de plaatsing voor Europees voetbal gevierd met een huldiging bij De Grolsch Veste. Clubwatcher Tijmen van Wissing vraagt zich af of dat nu weer gaat gebeuren, mocht FC Twente de play-offs winnen.

Collega Nico Wantia vindt dat de Tukkers dan opnieuw gehuldigd moeten worden. "Europees voetbal is toch gewoon een prijs voor FC Twente?", reageert Wantia in de podcast van De Oosttribune. "Zeker als je ziet waar ze vandaan komen de afgelopen jaren. Dat gaat weer een feestje worden bij De Grolsch Veste."

Van Wissing is het daarmee eens. Hij wijst naar Heracles Almelo en PEC Zwolle die werden gehuldigd na de promotie naar de Eredivisie. "Ik denk ook dat er weer gehuldigd moet worden. Zeker bij Twente, waar ze dat toch net iets grootser aanpakken en de interactie met de fans ook wat rauwer en intenser is. Dat vind ik ook wat mooier, hoor", aldus Van Wissing.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand