"Iedereen vindt dat Bruns een vreselijke fout heeft gemaakt"

Max Bruns baalt
Max Bruns baalt Foto: © NESimages

FC Twente was héél dicht bij een tegen PSV in Eindhoven. Op het allerlaatste moment ging het echter mis voor de Tukkers. Max Bruns leed knullig balverlies waarna PSV profiteerde. Dat zag ook Mikos Gouka.

"Ik had het na afloop te doen met Bruns. Die probeerde nog zijn hoofd onder zijn shirt te verbergen. Iedereen die heeft gevoetbald kan zich nog wel zo'n moment herinneren. Zo'n gemiste kans of een foutje die uiteindelijk beslissend is. Dan moet je zo'n kleedkamer in waar al die andere jongen zitten en op dat moment zeggen: 'Je hebt goed gespeeld', enzo", wordt opgetekend door Gouka in de AD Voetbalpodcast.

"Maar die gaan naar huis, naar hun vrouw of vader en moeder, en zeggen: 'die lul van een Bruns. Als hij die bal wegschiet, pakken we een punt'. En over twee jaar wordt het nog veel erger. Op dat moment steunen ze je, maar diep in hun hart vinden ze allemaal dat hij een vreselijke fout heeft gemaakt. Het zag er een beetje sneu uit. Maar dat is ook profvoetbal. Die fout zal hij niet snel weer maken", besluit Gouka

Lees meer:
0 reacties