"Ik heb bij Jans aangegeven dat ik niet zal gaan lopen muiten"

Wout Brama met FC Twente-trainer Ron Jans
Wout Brama met FC Twente-trainer Ron Jans Foto: © Pro Shots

FC Twente is vorige week begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en routinier Wout Brama stond vrijdag 'gewoon' weer op het trainingsveld. De 35-jarige middenvelder heeft een mondeling akkoord bereikt met de Tukkers over een soort prestatiecontract.

"Ik vind dat ook terecht", legt hij uit op de website van RTV Oost. "Ik ben nou eenmaal een tijd geblesseerd geweest, dan moet je op een bepaalde manier ook meedenken met de club. En dat heb ik gedaan op die manier. Dus ik zal een lager vast salaris hebben en ik zal dat zelf moeten bijverdienen als ik fit ben", verklapt Brama, die weet dat er sprake is van een hevige concurrentiestrijd op het middenveld.

"Vorig jaar jaar hebben Ramiz Zerrouki en Michal Sadilek natuurlijk een fantastisch seizoen gedraaid", blikt hij terug. "In het begin heb ik veel gespeeld en ben ik geblesseerd geraakt. Is het op zijn plek gevallen in het team. Dus ik zal de concurrentiestrijd aan moeten gaan met die twee. Dat zij het heel goed doen, international zijn, veel waarde vertegenwoordigen en jong zijn dat begrijp ik ook wel. Dus dat daar wat minder speeltijd in zit, dat zou kunnen gebeuren. Maar ik ben ook op een leeftijd aangekomen dat dat een keer kan gebeuren. Ik heb ook bij de trainer aangegeven dat ik niet zal gaan lopen muiten. Dit is mijn club."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 7 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
NEC -
-
FC Twente -
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
6 FC Twente 0 0 0
7 FC Utrecht 0 0 0
8 FC Volendam 0 0 0
Bekijk de hele stand