"Ik krijg signalen dat spelers onderling mot met elkaar hebben"

Mike te Wierik treurt
Mike te Wierik treurt Foto: © Pro Shots

FC Groningen verloor afgelopen weekend in eigen huis met 1-2 van laagvlieger Sparta Rotterdam en daardoor is de ploeg van trainer Danny Buijs afgezakt naar een tiende plek in de Eredivisie. Verslaggever William Pomp maakt zich zorgen.

"Ik krijg steeds meer signalen dat spelers onderling meer mot met elkaar hebben", vertelt hij bij RTV Noord. "Dat komt nu aan de oppervlakte en dan is er weinig meer mogelijk, moet ik zeggen", aldus Pomp, die onthult dat Cyril Ngonge een 'pain in the ass' binnen de selectie zou zijn.

"Hij schijnt nogal een lastige jongen te zijn", vervolgt de clubwatcher. "En ik hoor ook wat andere verhalen: zo zou Jörgen Strand Larsen bij een ruzietje betrokken zijn en laat Tomás Suslov zich ook wel gelden. Dat accepteert niet iedereen", constateert Pomp over de twee spelers die ontbreken tegen FC Twente.

"Het acceptievermogen is aan het einde van dit seizoen grotendeels verdwenen tussen spelers onderling en spelers en trainers. Dan is het einde zoek. Chemie in een team is de belangrijkste voorwaarde om tot goede prestaties te komen, dus ik zie het somber in."

Jørgen Strand Larsen krijgt geel
FC Groningen zonder topschutter en sterkhouder tegen FC Twente Lees ook
Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties