"Ik vond hen mogelijk nog slechter invallen dan Van Hoorenbeeck"

Tijmen van Wissing is bepaald niet te spreken over het invallen van Mitchell van Bergen en Myron Boadu tegen AZ Alkmaar. De aanvallers speelden niks klaar voor de Tukkers.

"Ik vond Mitchell van Bergen en Myron Boadu mogelijk nog slechter invallen dan Alec van Hoorenbeeck", opent Tijmen van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost. Jan van Staa is het daarmee eens. "Boadu komt dan met zo'n statement waarin hij zegt dat ze het publiek nodig hebben en dat hij z'n excuses aanbiedt, dan denk ik: je hebt zo lang gewacht en getraind om er weer bij te komen en dan laat je dit zien. Dat is doodzonde met zijn kwaliteiten."

Van Staa zag iemand anders ook tegenvallen: "Unnerstall was ook niet scherp bij de eerste tegentreffer", weet hij. "We hebben steeds gezegd dat je Ajax uit en AZ uit kan verliezen. Maar als je twee keer zo'n geweldige eerste helft speelt is het wel doodzonde. Dan was je nu al klaar geweest."

Van Wissing: "Veel spelers liepen ook weg met een gevoel van 'komt wel goed'. Ook na Ajax. Daarom wil ik ook een lans breken voor Daan Rots die chagrijnig was en zei dat het FC Twente niet mocht overkomen want ze hadden een unieke kans om bij Ajax te winnen en dat had bij AZ ook makkelijk gekund.

Lees meer:
0 reacties