Bruggink teleurgesteld: "Ik had verwacht dat ze verder waren"

Arnold Bruggink
Arnold Bruggink Foto: © Pro Shots

FC Twente verloor afgelopen zondag met 2-1 van AZ. Tijmen van Wissing ziet dat FC Twente het in topwedstrijden vaak laat in de wedstrijd laat afweten. 

 "Uit tegen Ajax was de tweede helft net zo bedroevend, al vond ik het vandaag misschien minder bedroevend dan toen. PSV-uit vond ik een hele goede wedstrijd, maar ben je in het pak gestoken door Kooij. Feyenoord-uit was 0-0 en wel redelijk. Ik zie geen patroon, ondanks dat ze niet gewonnen hebben", oordeelt Van Wissing bij de Oosttribune.

Commentator Vaarhorst sprak er met Arnold Bruggink over. "Ik ging na afloop, voordat we weggingen, even naar de wc. Toen had ik een diepgaand gesprek met Arnold Bruggink bij de pisbak en vroeg ik hem of hij het een patroon vond. Hij antwoordde daarop met 'ja', alleen hij kon de vinger nog niet op de zere plek leggen."

"Hij zei: ik had verwacht dat we verder waren", vervolgt Vaarhorst zijn verhaal. Van Wissing snapt dat. "Dat ben ik wel met hem eens. Het patroon, als je er dan iets uit wil halen, is wel dat ze ver wegzakken na rust. Daarnaast stappen ze toch ook te gemakzuchtig van het veld. Dan vertellen ze na afloop dat er nog niks aan de hand is, terwijl je op vreemde bodem niet echt wat heb laten zien tegen een topploeg", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties