'Irritatie' bij Zerrouki: "Denk dat hij wel gefrustreerd is"

Ramiz Zerrouki en Mees Hilgers in actie
Ramiz Zerrouki en Mees Hilgers in actie Foto: © Pro Shots

Feyenoord wist zich afgelopen winter ondanks meerdere pogingen niet te versterken met Ramiz Zerrouki. Moeten de Rotterdammers zich komende winter wederom melden bij FC Twente?

"Het is echt de waan van de dag. In de winterstop was Zerrouki hard nodig bij Feyenoord. Nu kun je je afvragen of hij nog wel nodig is bij Feyenoord", zegt Philip Kooke in de NOS Voetbalpodcast, kijkend naar Mats Wieffer. "Dat is het opportunisme in de voetbalwereld. Het ene moment heb je een speler per se nodig en drie weken later is er een talent die het misschien wel beter kan en dan is de discussie gesmoord."

"Wie had dat begin van het seizoen verwacht?", gaat Jeroen Grueter verder. "Quilindschy Hartman en Mats Wieffer? Dat waren jongens die je in eerste instantie niet in het eerste van Feyenoord had verwacht en op het moment meestrijden om de titel." Jan Roelfs vindt dat juist leuk: "Dat is het leuke aan transfers die niet doorgaan. Er duiken altijd weer nieuwe talenten op."

Roelfs ziet een bepaalde irritatie bij Zerrouki. "Hij is natuurlijk ook heel teleurgesteld geweest, hé", reageert Grueter. "Tot tweemaal toe is een transfer naar Feyenoord niet doorgegaan. In het begin heeft hij zich daar goed overheen kunnen zetten. Als de prestaties van jouw club gaan tegenvallen en het niveau van het spel gaat dalen, dan heb je wel het moment bereikt dat je je gaat ergeren. Ik denk dat hij wel gefrustreerd is inmiddels."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand