Jan Boskamp overtuigd: "Feyenoord heeft afspraak met 'Redokki'"

FC Twente speelde zondagmiddag een spectaculaire wedstrijd tegen Feyenoord. Na afloop ging het bij de Rotterdammers vooral om de niet gegeven strafschop na de vermeende overtreding van Robin Pröpper.

"We zijn tegen FC Twente gewoon bepikt, of er moet een nieuw reglement zijn dat je met één hand de bal weg mag slaan" zegt Jan Boskamp bij Koffie met Boskamp van Vandaag Inside. "Hij moet hem gewoon op de stip leggen." Boskamp is echter niet van mening dat de beslissing doorslaggevend voor het kampioenschap zal zijn. “Dat worden we toch wel. Het kloterige is dat je met vier of vijf ploegen heel dichtbij elkaar staat. Je moet nog tegen al die ploegen dus in principe mag je geen punten laten liggen tegen ploegen als Sparta en zo. Die moet je allemaal gaan winnen. Maar ik heb er wel vertrouwen in."

Boskamp is blij dat Quinten Timber weer kan spelen bij Feyenoord en denkt dat er ook nog versterking komt. "Als je er dan nog één of twee bijhaalt. Ik denk dat ze ook een afspraak met Redokki van FC Twente hebben voor volgend seizoen", aldus Boskamp die een historie heeft wat betreft het verkeerd opnoemen van spelersnamen.

Aan het gedrag van Alireza Jahanbakhsh tegen FC Twente had de oud-speler van Feyenoord zich enorm geërgerd. "Jahanbakhsh moet dat niet doen. Het is slap gelul. Het is al de tweede of derde keer dat hij dat doet. Ik weet niet hoe dat komt. Daar word je ziek van. Ik erger me er kapot aan", besluit Boskamp.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal verloor vrijdag kansloos van Frankrijk, maar maandag moet het tegen Gibraltar een makkie worden. Weet Oranje van de voetbaldwerg te winnen in Rotterdam? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand