Jan Streuer geeft update over transfer Wout Weghorst: "Geweldig"

Jan Streuer zit in de dug-out op het trainingscomplex van FC Twente
Jan Streuer zit in de dug-out op het trainingscomplex van FC Twente Foto: © Pro Shots

Wout Weghorst gaf al meerdere malen aan graag voor FC Twente te willen spelen. Of het er aankomende zomer van komt? Op die vraag ging Jan Streuer zondagmorgen in bij Goedemorgen Eredivisie.

"Poeh! Hij wil graag. Zijn vader zat ook in de raad van commissarissen bij FC Twente. Die jongen heeft één doel: hij wil naar FC Twente. En wat hij zegt, dat meent hij ook. Dat zou interessant zijn. Maar dat is nog niet zeker hè." Of de Tukkers Weghorst ook willen? "Als een club als FC Twente gaat zeggen: Nee, doe Weghorst maar niet... We kennen hem allemaal. Het is een winnaar tot en met. Dat zou een geweldige jongen zijn voor de club. En een trainer moet dat gewoon kunnen handelen. Hij is niet de makkelijkste, maar van een trainer mag je verwachten dat hij dat kan handelen. Daar mag je toch geen nee tegen zeggen?"

Toch is het zeker geen uitgemaakte zaak. "Maar hij heeft nog wel een jaarcontract bij Burnley FC. Dit is wel een mooi moment. Burnley gaat waarschijnlijk degraderen en misschien dat het dan wat makkelijker gaat. Maar we zien het wel."

Sjoerd Mossou zou de komst van de spits in ieder geval toejuichen. "Het zou wel geweldig zijn, Weghorst in de eredivisie. Voor het vermaak is dat sowieso goed." Streuer sluit af. "Hij wil gewoon nog een keer bij FC Twente speen. Hij is bij FC Emmen, Heracles en AZ geweest, maar nog niet bij FC Twente."

Lees meer:
0 reacties