Jan Streuer ook naar Vitesse? "Daar ben ik niet voor benaderd"

Jan Streuer
Jan Streuer Foto: © Pro Shots

Jan Streuer is nog altijd in dienst van FC Twente. Momenteel vervult Streuer de rol van adviseur van technisch directeur Arnold Bruggink. De naam van Streuer zingt ook rond bij Vitesse, maar een overstap behoort nu nog niet tot mogelijkheden.

"Ik ben per 1 juli afgelopen jaar gestopt als technisch directeur bij FC Twente. Ik zou ook weggaan en toen bleef FC Twente vragen of ik nog wat transferperiodes wilde doen", zegt Streuer bij Arnhem Sports. "Nu is de overeenkomst dat ik tot en met komende zomer blijf."

De club uit Arnhem liet hem altijd 'gewoon' zitten bij FC Twente. "Nee, ik ben niet benaderd voor Vitesse. Ik praat wel eens met mensen bij de club. Maar men weet niet precies wat ze willen. Maar als ze richting het nieuwe seizoen wat willen doen moeten ze actie ondernemen. Maar ze zitten in een moeilijke situatie", verwijst Streuer naar een mogelijke degradatie. "De Eredivisie en de eerste divisie zijn financieel een groot verschil."

Dat Vitesse niet eerder contact zocht is voor Streuer niet zo vreemd. "Het verbaast mij niet. Vitesse zal ook niet verwacht hebben dat zit zou gebeuren. Ze hebben gewoon nog mensen in dienst en een technisch directeur die een contract heeft tot 1 juli. Hij gaat weg, zo hoor ik. Maar het verbaast mij niet, ze onderschatten alleen hoe snel je in de problemen kan komen."

Lees meer:
0 reacties