Streuer schept duidelijkheid: "Gaan geen acht spelers verkopen"

FC Twente gaat dit seizoen op de vijfde plaats eindigen in de Eredivisie. De Tukkers kunnen zich gaan opmaken voor de play-offs om Europees voetbal, maar kijken ook alvast vooruit naar komend seizoen. Veel spelers hebben indruk gemaakt dit seizoen, maar technisch directeur Jan Streuer verwacht geen uittocht bij FC Twente.

"Er zijn maar twee aflopende contracten en de rest heb je allemaal in eigen hand", zegt Streuer bij VoetbalTijd. "Als je dus zeven of acht spelers gaat verkopen, dan denk ik dat dat een slechte zaak voor de club is. We proberen de goede spelers te behouden, maar het is ook goed voor de club om wat transfers te doen. Je moet niet alles wat kan verkopen."

"We zijn nu vierde en vijfde geëindigd. Als je daar wil blijven, dan moet je niet te veel gaan verkopen. Je moet zorgen dat je elftal goed is. Wij gaan echt geen acht spelers verkopen. Dat gaat echt niet gebeuren. Een speler kan zeggen: ik ga weg, maar dan zegt de club: je hebt toch getekend voor een contract. Als een club zegt: wij verkopen niet, dan gaat die speler toch niet weg?", zo besluit Streuer.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand