Jans beseft: "Het is geen reden om te verliezen van FC Groningen"

De selectie van FC Twente hoorde maandag van het overlijden van Jody Lukoki, die tot februari nog deel uit maakte van de groep. Trainer Ron Jans sprak dinsdagochtend met de selectie over Lukoki. Daarna moest het vizier toch echt op de thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

"Ik ben van mezelf overtuigd dat ik die mentale kracht wel heb, maar het kan misschien best lastig zijn", beaamt Jans voor de camera van 1Twente Enschede. "Maar we hebben zoveel spelers. De één kent hem heel goed en de ander oppervlakkig, dat verschil is levensgroot."

"Alleen dat mensen overlijden hoort helaas ook bij het leven en dan stopt de wereld niet", vervolgt Jans. "Dan heeft het geen zin om positieve dingen niet te doen. Zo moet je dat ook bij jezelf oproepen, vind ik. Het is geen reden om te verliezen van FC Groningen en slecht te spelen. Maar volgens mij hebben wij 30.000 mensen die ons daar enorm bij steunen."

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties