Jans deelt compliment uit: "Die had nog een goal moeten maken"

Ricky van Woflswinkel
Ricky van Woflswinkel Foto: © Orange Pictures

Tevredenheid alom bij Ron Jans en Ricky van Wolfswinkel na de 4-1 ovewinning op Bologna. Gijs Smal onderscheidde zich bij FC Twente door voor twee assists en een doelpunt te zorgen, maar Ron Jans vroeg ook aandacht voor het goede spel van Virgil Misidjan.

"De eerste helft was heel goed", zo begint de trainer van FC Twente op de clubsite. "Ik had het gevoel dat Bologna niet wist wat hun overkwam. Wij waren aanvallend erg gevarieerd. Ik vond vier doelpunten niet eens abnormaal, gezien het aantal kansen dat wij hebben gecreëerd de eerste helft. Alleen jammer van de tegengoal, waarbij we even stonden te slapen."

"Ik denk dat Bologna had verwacht dat FC Twente dit kon in de eerste helft", zo vervolgt de trainer. "Gijs had twee geweldige assists en een fantastische goal. Dat hij man of the match is, is verdiend. Ik heb ook genoten van Virgil Misidjan, die had nog een goal moeten maken en zichzelf te belonen. De ploeg blijft me toch een beetje verbazen. Het is nu tijd dat we gaan beginnen aan het seizoen en dan met zoveel lef en bravoure spelen als dat we in de voorbereiding hebben gedaan."

Ook spits Ricky van Wolfswinkel kijkt tevreden naar de verrichtingen van de ploeg uit Enschede. "We hebben een prima voorbereiding gehad. Hier willen we op doorbouwen. We leveren enorm veel strijd en daarbij ook kwaliteit. Daardoor kunnen we het iedere tegenstander lastig maken, dus ook Bologna. We hebben een goede basis om er een mooi seizoen van te maken. We willen altijd verbeteren. FC Twente maakt stappen."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
Bekijk de hele stand