Jans duidelijk na 'prijs': "Hebben nog wel wat om voor te spelen"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © NESimages

Bij het duel tussen Feyenoord en FC Twente staan er geen grote belangen meer op het spel. Desondanks wil Ron Jans een resultaat meenemen uit De Kuip.

"We willen het seizoen nu ook goed afsluiten. Er zit zondag 50.000 man in De Kuip en een vol uitvak met 1.200 FC Twente-supporters. We hebben nog wel wat om voor te spelen", vertelt Jans op de website van de club. Hij verwacht dat ook de Rotterdammers ten aanval zullen trekken.

"Feyenoord maakt ook een prachtig seizoen door en speelt volgende week de finale van de Conference League. Ze willen zich in hun laatste thuiswedstrijd van dit seizoen goed presenteren", aldus Jans, die afgelopen woensdag met zijn ploeg definitief de vierde plaats veiligstelde.

"We hebben een prijs en dat is geweldig. Aan het begin van dit seizoen was de doelstelling om het beter te doen dan vorig jaar, maar gaandeweg hebben we de doelstelling gelukkig naar boven bij kunnen stellen", vertelt de trainer tevreden. "Het team heeft zich enorm ontwikkeld en gekregen wat het verdient. Dat is heel mooi."

Lees meer:
0 reacties