Jans emotioneel na zege: "Misschien heeft hij ons wel geholpen"

Ron Jans viert feest met een FC Twente-fan
Ron Jans viert feest met een FC Twente-fan Foto: © Pro Shots

FC Twente won woensdagavond in eigen huis met 3-0 van FC Groningen, terwijl FC Utrecht op het nippertje gelijk wist te spelen tegen AZ: 2-2. De Tukkers gaan daardoor definitief Europa in en 'people-manager' Ron Jans was na afloop dan ook ontzettend trots.

“We hadden gedaan wat we moesten doen en toen was het afwachten wat er gebeurde in Utrecht, waar het 1-2 stond", blikt hij terug op de clubsite. "Ineens kregen we door dat Utrecht had gescoord. In de laatste minuten hebben we gewoon Europa gehaald. Een geweldig seizoen kan je alleen hebben wanneer je er iets aan overhoudt. En dat hebben we nu bereikt, geweldig. Ik heb nog nooit zo’n avond meegemaakt", aldus Jans.

De oefenmeester was ook onder de indruk van het prachtige eerbetoon voor Jody Lukoki. “We hebben Lukoki op een prachtige manier geëerd. Misschien heeft hij ons wel geholpen”, vervolgt hij emotioneel. "De wedstrijd begon moeizaam met veel gevaarlijke lange ballen van FC Groningen, maar uiteindelijk kregen we grip op de wedstrijd", besluit Jans over de zege in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Lees meer:
0 reacties