Jans krijgt steun: ''Ik kan daar geen slecht woord over zeggen''

FC Twente speelde zondagmiddag gelijk tegen Feyenoord. Het spel van de Tukkers was niet best, maar volgens voormalig FC Twente-speler Martin Koopman gaat het om het resultaat.

"Het eindresultaat is een punt en misschien is het wel goud waard aan het eind van de competitie", vertelt Koopman bij VoetbalTijd. "Natuurlijk hoop je op goed voetbal, maar het is nu ook lastig zonder publiek. En dat is ook de kracht van FC Twente, dat het publiek erachter gaat staan."

Spelersmakelaar René Wagelaar kijkt anders naar het huidige FC Twente. "Je kan toch onbevangen spelen? Er was geen publiek en je bent al bijna veilig. Dan kan je toch wel een keer naar voren spelen?", aldus Wagelaar, die geen bijval krijgt van Koopman. "Ik zit daar te ver vanaf om daar een oordeel over te vellen. Maar als je dan toch naar de stand op de ranglijst kijkt, dan staan ze er niet verkeerd voor."

"Uiteindelijk hoop je dat de spelers snel weer in vorm komen en dat kan soms maar één radartje zijn in het team. En je moet een keer weer een goed resultaat neerzetten in de score en dan kan het zomaar omslaan", beseft Koopman, die dan ook vertrouwen houdt in hoofdtrainer Ron Jans.

"Nu zeg ik toch iets om Jans te beschermen", geeft hij aan. "Je hebt allerlei ingrediënten nodig om goed te presteren. En uiteindelijk bepaalt de eindstand op de ranglijst wat je hebt gepresteerd. Ik kan daar geen slecht woord over zeggen. Dat het voetballend even wat minder is en je krijgt geen goal tegen, dan moet je daar toch positief naar kijken."

Foto: NESimages.nl

Lees meer:
0 reacties