Jans over beweegredenen van Tzolis: "Dat verhaal hielp ook mee"

Issam El Maach met Ron Jans
Issam El Maach met Ron Jans Foto: © Pro Shots

Ron Jans is zeer enthousiast over het Europese vooruitzicht van FC Twente. FK Cukaricki wacht na de overwinning op FC Bologna op de Tukkers. De eerste wedstrijd is na een verplaatsing in Servië.

"We wisten dat we uit of thuis moesten, dus nu het omgedraaid is, dat redden we ook wel. Donderdag, mentaal, dat is echt een speciale wedstrijd. En dan moet je er zondag daarna weer staan tegen NEC. We moeten niet op één paard wedden, maar dat Europees speciaal is, dat is wel duidelijk", vertelt Jans bij ESPN.

Christos Tzolis sloot recentelijk aan, Jans is enthousiast. "Je moet in het leven soms een beetje geluk hebben. Hij is echt een heel doelgerichte speler, met een hele functionele techniek. Hij is snel, sterk, balvast, hij kan goed scoren."

"Hij loopt nu bij ons, Dimitrios Limnios is daar een misschien wel de belangrijkste schakel in geweest. Hij werd bij ons gedurende het seizoen steeds beter. In mei was hij één van de uitblinkers. Dat verhaal hielp ook mee. Die jongen wil gewoon ontwikkelen en voetballen. De Premier League kwam misschien te vroeg, maar de Eredivisie is dan een heel mooi podium", bes.uit Jans.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
do
1/06
SC Heerenveen
18:45
FC Twente
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand