Jans terug bij FC Twente: "Voor mij de belangrijkste wedstrijd"

Ron Jans voor het duel tegen Excelsior
Ron Jans voor het duel tegen Excelsior Foto: © Pro Shots

Ron Jans staat zondag weer even in De Grolsch Veste. Het stadion waar hij met FC Twente drie jaar achter elkaar grote successen boeken. Bij de achterban van de Tukkers is hij nog altijd populair en de trainer van FC Utrecht heeft zin in de wedstrijd.

"Voor mij is dit de mooiste wedstrijd van het jaar", blikt Jans vooruit in gesprek met Voetbal International. "Ik kijk er echt naar uit, heb daar een geweldige tijd gehad. Nou gaat het straks natuurlijk niet om mij en mijn sentimenten. Maar ik heb al wel tegen de jongens gezegd dat ik ze nodig heb in Enschede. Omdat het voor mij de belangrijkste wedstrijd van het seizoen is én omdat ik wil laten zien dat Utrecht zich met Twente kan meten."

Het verbaast Jans niet dat FC Twente er goed voorstaat. "Ze hebben het gewoon heel goed voor elkaar bij Twente. Kijk bijvoorbeeld hoe een jonge jongen als Daan Rots het vertrek van Cerny opvangt; ik heb enorm veel waardering voor de manier waarop hij dat invult. Het hele team heeft zich goed ontwikkeld, dat is een compliment voor FC Twente. Maar nu ben ik trainer van FC Utrecht en we gaan proberen daar drie punten te pakken", aldus Jans

Lees meer:
0 reacties