Jans: "Weet zeker dat Jody wil dat we winnen, daar gaan we voor"

Ron Jans bij de microfoon van ESPN
Ron Jans bij de microfoon van ESPN Foto: © Pro Shots

Na het treurige nieuws omtrent het overlijden van Jody Lukoki, kwam de FC Twente-selectie dinsdagochtend voor het eerst bij elkaar. De oud-speler van de Tukkers overleed op 29-jarige leeftijd.

"Gisteren en vanmorgen stonden geheel in het teken van het verwerken en rouwen met elkaar", vertelt Ron Jans op de clubsite van FC Twente. "Als je het nieuws hoort dat Jody is overleden, dan denk je dat het niet waar is. Ik heb ook bij PEC Zwolle met Jody gewerkt, een jongen die altijd vriendelijk en vrolijk was. Die herinnering wil ik koesteren."

"Soms zijn de tegenstellingen in het leven heel groot", vervolgt Jans. "Het is een hele stap van rouwen en trieste gevoelens naar de focus van winnen en agressief zijn, zodat we kunnen FC Groningen verslaan. We moeten morgen sportief een topprestatie leveren en dan moet je sterk zijn."

"Wanneer ik zou denken wat Jody zou willen, winnen of verliezen van FC Groningen, dan weet ik zeker dat hij wil dat we winnen. Daar gaan we voor. Voor de wedstrijd gaan we met de groep voor een gepast eerbetoon aan Jody zorgen", aldus de hoofdtrainer.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties