Jans: ''Wij kunnen ook van Feyenoord winnen zonder publiek''

De stadions zijn weer leeg. Het betekent dat FC Twente van Feyenoord moet winnen zonder de onvoorwaardelijke steun van de trouwe achterban. 

Vorig seizoen had de ploeg van Ron Jans het moeilijk in een lege Grolsch Veste. De ploeg bleef meer dan vijf maanden zonder overwinning. "Dat het publiek er niet bij was, had destijds invloed op de resultaten, maar de hoofdoorzaken lagen toen op een ander vlak", blikt de trainer terug in gesprek met TC Tubantia. Daarmee doelt hij op de blessures in het team, waardoor ontvaring en kwaliteit op de bank ontbrak.

"Ik heb het nu ook zelf ervaren hoe je bij de thuiswedstrijden wordt gesteund. Soms misschien wel iets teveel, zoals in de wedstrijd tegen Willem II. Een scheidsrechter wordt enorm beïnvloed en ook dat valt weg. Een leeg stadion is verschrikkelijk, maar wij moeten het accepteren en terzijde leggen, want het is gewoon zo", aldus Jans. "Wij kunnen ook van Feyenoord winnen zonder publiek."

Weet FC Twente zondag te winnen van Feyenoord? Bij BetCity.nl krijg je maar liefst 4.40x je inzet bij een zege van FC Twente. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op FC Twente en krijg 68 euro uitbetaald. Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties