Jans wil geen excuus: "Tegen NEC negentig minuten aan de bak"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © Orange Pictures

Nadat FC Twente de eerste wedstrijd op het Europese toneel heeft afgewerkt, begint zondag ook de competitie voor de Tukkers. De ploeg van Ron Jans speelt een uitwedstrijd tegen NEC en op de officiële clubsite kijkt de trainer vooruit naar deze wedstrijd.

Ten opzichte van de wedstrijd tegen Cukaricki kent de selectie van FC Twente geen wijzigingen. "Gelukkig zijn we zonder noemenswaardige blessures uit Belgrado teruggekeerd en ik verwacht dat de spelers van donderdag ook morgen hun opwachting kunnen maken. Wout Brama, Casper Staring en Thijs van Leeuwen zijn op de terugweg, maar er morgen nog niet bij."

Jans verwacht in Nijmegen een lastige wedstrijd. "NEC heeft enkele goede nieuwe spelers aangetrokken, waaronder de doelman van Oranje, Jasper Cillessen (Cillessen is morgen nog niet speelgerechtigd red.). Daaruit blijken de ambities van de club. NEC zal zich bij de eerste wedstrijd willen presenteren aan het publiek. Ik verwacht daarom een heel gretige tegenstander."

Jans kijkt ook nog even terug naar de wedstrijd van donderdag. "Als je met een 3-1 overwinning huiswaarts keert, moet je tevreden zijn. De uitslag biedt grote mogelijkheden om ons te plaatsen voor de play-offs. Toch moeten we wel kritisch kijken naar ons spel. Ondanks de drie uitstekende goals in de eerste helft, speelden we in de tweede helft niet goed. We waren te slordig aan de bal en liepen te veel achter de tegenstander aan, in plaats van andersom. Wellicht hadden we last van de warmte, maar dat mag geen excuus zijn. Tegen N.E.C. zullen we negentig minuten aan de bak moeten."

Sem Steijn viert met het uitvak

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt donderdagavond de return tegen FK Cukaricki. Winnen de Tukkers net als in Servië? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
Bekijk de hele stand