Jansen: "Bij twee goede resultaten Europees ticket verdiend"

AZ-trainer Pascal Jansen is er van overtuigd dat zijn ploeg het Europese ticket binnensleept. AZ moet daarvoor nog wel twee punten goedmaken ten opzichte van FC Twente. De Alkmaarders gaan woensdag op bezoek bij FC Utrecht en zondag wacht een thuisduel met RKC Waalwijk.

"Voor ons is die overtuiging er voor honderd procent", zegt Jansen in gesprek met AZ TV. "Laat dat duidelijk zijn. We hebben nu wat kansen gehad om het in een eerder stadium al wat meer naar ons toe te trekken, maar het is nog steeds mogelijk. Wij zijn er honderd procent van overtuigd dat we bij twee goede resultaten een Europees ticket hebben verdiend."

AZ moet dit echter wel doen zonder Jordy Clasie. "Sneu voor Jordy, vooral door de manier waarop. Het was namelijk wel een harde tackle, maar vooral ook fair. Hij is dus helaas niet beschikbaar en Jordy is een belangrijke speler, maar je weet dat je ook die weleens moet missen gedurende een seizoen. Tijjani Reijnders kan zich klaarmaken om woensdag te gaan starten."

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties