Renate Jansen kritisch: "Daar ben ik echt niet tevreden over"

Renate Jansen in duel met Bo op de Weegh
Renate Jansen in duel met Bo op de Weegh Foto: © Orange Pictures

Renate Jansen is niet tevreden over de 2-1 overwinning van FC Twente Vrouwen op AZ Vrouwen. Volgens de aanvalster maakten de Tukkers het onnodig veel te spannend.

De thuisploeg keek al snel tegen een comfortabele voorsprong aan, maar gaf in de tweede helft het initiatief aan de Alkmaarders. "Wij moeten gewoon meer goals maken om het definitief af te straffen, dan gaat hun hoop weg. Nu wordt het nog gevaarlijk en scoren ze", zucht Jansen bij ESPN. "Vanuit onze kant was het onnodig, daar ben ik echt niet tevreden over. Veel ballen gingen naar de tegenstander, we schieten niet op doel, allemaal dingen waar je het over moet hebben met elkaar. Er is nog werk aan de winkel."

Toch was het voor Jansen een zeer bijzondere week, waarin ze op Wembley speelde, zich kwalificeerde voor de Final Four in de Nations League én jarig was. "Het is een schitterende week geweest. De drie punten zijn nu ook weer binnen, maar je wil gewoon altijd beter", legt ze uit. "Dat zijn puntjes waar we echt aan moeten werken."

Lees meer:
0 reacties