Jansen voert druk bij FC Twente op: "Wordt een prachtig duel"

Pascal Jansen
Pascal Jansen Foto: © Pro Shots

AZ heeft zondagmiddag een punt gepakt, waardoor de ploeg is ingelopen op FC Twente. De Tukkers verloren dit weekend met 1-2 van Fortuna Sittard. De Alkmaarders verwachten dat ze aan het einde van de rit vierde worden.

"Het wordt een prachtig duel, maar wij zijn er voor honderd procent van overtuigd dat we dat tegen FC Utrecht en RKC voor elkaar gaan krijgen", vertelt Pascal Jansen in gesprek met De Telegraaf. FC Twente speelt de laatste twee competitiewedstrijden tegen FC Groningen en Feyenoord. Het gat is momenteel twee punten in het voordeel van de ploeg van Ron Jans.

AZ kwam zondagmiddag op achterstand, daarna op voorsprong en uiteindelijk werd het gelijk. "Gezien de veldbezetting van Ajax wisten we dat we rekening moesten houden met wat andere accenten. We wilden hoger op het veld druk ontwikkelen, zoals we de tweede helft eigenlijk wel deden", aldus Jansen.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties