Jeffrey de Lange genoemd bij Ajax: "Heb er twaalf jaar gezeten"

Jeffrey de Lange
Jeffrey de Lange Foto: © Orange Pictures

Na twee goede seizoenen staat Go Ahead Eagles-doelman Jeffrey de Lange er goed op in binnen- en buitenland. De oud-speler van FC Twente is echter nog niet echt bezig met een transfer. 

De Lange verzekert dat hij niet weet hoe zijn toekomst eruit ziet en hoeft absoluut geen transfer te maken. "Als er niks moois komt, blijf ik ook. Ik ga hier niet zomaar weg. Ik heb het naar mijn zin", vertelt de doelman aan Voetbal International. "Aan de andere kant streef je als voetballer altijd naar het hoogst haalbare. Als de kans op een mooie stap zich voordoet, zullen we zien wat er gebeurt."

Er speelt nog niks, maar de 26-jarige werd al gelinkt aan AZ én Ajax. "Ik heb twaalf jaar bij Ajax gezeten, dus ja, die club ken ik goed. Maar verder heb ik echt geen idee", reageert de Amstelvener. "Ben er ook niet zo mee bezig, eerlijk gezegd. Ik hoor het wel als er iets speelt. En komt er niets, dan komt er niets. Die Europese wedstrijden met Go Ahead wil ik gewoon heel graag meemaken. Dat hou ik zeker in mijn achterhoofd. Ik focus me nu ook op die wedstrijden. Dat is nu mijn doel."

Lees meer:
0 reacties