"Jochem Kamphuis bewijst al jaren dat hij gewoon niet geschikt is"

Jochem Kamphuis
Jochem Kamphuis Foto: © Pro Shots

FC Twente speelde zaterdagavond een slechte eerste helft tegen Fortuna Sittard. Clubwatcher Tijmen van Wissing zag echter ook dat scheidsrechter Jochem Kamphuis faalde in De Grolsch Veste.

"Ik heb slecht geslapen van de arbitrage", zegt Van Wissing bij De Oosttribune. "We hebben allemaal de mond vol over respect naar de arbitrage, maar wat die haspelaars die weekend hebben gedaan... Het is gewoon gênant, met Bas Nijhuis voorop", doelt hij op de Enschedese scheidsrechter, die als VAR een lijntje verkeerd trok bij het duel tussen PEC Zwolle en FC Utrecht.

"Je moet gewoon gefocust zijn in deze fase van het seizoen", beseft Van Wissing. "Het is al verschrikkelijk dat Nijhuis en Makkelie in het VAR-centrum zitten. Midweeks hebben ze ook weer een niemendalletje gekregen als aanstelling, daar gaat het al mis. Maar vervolgens verliezen ze ook hun hoofd. Ze zijn er gewoon niet bij."

"Gözübüyük in De Kuip, Kamphuis was al na tien minuten boven zijn theewater in een wedstrijd FC Twente - Fortuna", vervolgt de journalist. "Sjors Ultee, een hele ordentelijke trainer, wordt eventjes toegesproken door Kamphuis, die al jaren bewijst dat hij gewoon niet geschikt is, alsof hij doorgesnoven is. Die ogen van hem... Dan kun je zo'n wedstrijd niet in de hand houden."

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties