Jody Lukoki (29) overleden: FC Twente reageert met ontsteltenis

Jody Lukoki
Jody Lukoki Foto: © Orange Pictures

Jody Lukoki is maandag op 29-jarige leeftijd overleden, zo meldt De Telegraaf. FC Twente heeft met ontsteltenis kennis genomen van het overlijden van de aanvaller, schrijft de krant. Meerdere bronnen rondom de speler hebben het overlijden bevestigd.

"Het is ongelofelijk. Op deze jonge leeftijd. Zo triest. Dit is echt verschrikkelijk. We leven mee met zijn familie en vrienden", reageert technisch directeur Jan Streuer van FC Twente.

Lukoki streek afgelopen zomer neer bij FC Twente, maar speelde geen officiële wedstrijd in het shirt van de Tukkers. De vleugelaanvaller scheurde in de voorbereiding zijn kuisband af. In februari werd zijn contract in De Grolsch Veste ontbonden, nadat hij werd veroordeeld vanwege huiselijk geweld.

Het is niet duidelijk waaraan Lukoki is overleden. De in de Democratische Republiek Congo geboren aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Ajax en schopte het tot het eerste elftal van de Amsterdammers. Daarna was hij actief voor SC Cambuur, PEC Zwolle, Ludogorets en Yeni Malatyaspor.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties