"Joël Drommel is een onbetrouwbare keeper op het niveau van PSV"

Joël Drommel is zijn basisplaats bij PSV kwijt. Trainer Roger Schmidt gaf afgelopen weekend tegen AZ (1-2) de voorkeur aan Yvon Mvogo, die eveneens blunderde.

Valentijn Driessen snapt niet dat Drommel op dit moment geslachtofferd is. Ook nog eens op het moment dat Schmidt zijn vertrek heeft aangekondigd. "De keeperswissel tussen Ajax en AZ kwam allerminst op een ideaal moment", schrijft Driessen in De Telegraaf. "Joël Drommel heeft zich na zijn komst van FC Twente laten gelden als een onbetrouwbare keeper op het niveau van PSV."

"De wissel Yvon Mvogo voor Drommel viel te billijken", vervolgt hij. "Alleen maak je die keus idealiter in de winterstop om Mvogo speelritme op te laten doen, omdat hij afgelopen half jaar pas eenmaal in actie kwam. En niet drie duels later als Drommel ook nog eens zonder extreme blunders de duels met FC Groningen, Telstar en Ajax heeft overleefd."

Juist Mvogo ging in de fout tegen AZ. "Tegen AZ maakte Mvogo koud zijn rentree, stond de druk er vol op en schatte de Zwitser de eerste de beste diepe bal volledig verkeerd in. Jesper Karlsson profiteerde van de enorme blunder door de winnende treffer voor AZ in het doel te schuiven", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand