Joey Veerman lacht na PSV-zege: "Misschien floot hij daar voor"

Joey Veerman viert de zege op FC Twente
Joey Veerman viert de zege op FC Twente Foto: © Pro Shots

Joey Veerman zag dat PSV de handen vol had aan FC Twente. De Volendamse middenvelder is echter maar wat blij dat ploeggenoot Ricardo Pepi in de absolute slotfase alsnog de overwinning voor de Eindhovenaren veilig stelde.

"Ik vond dat we scherp oogden in de eerste paar minuten, maar dat ebde weg", vertelt Veerman voor de camera van de NOS. "We kregen er niet echt grip op en het drukzetten ging eigenlijk hetzelfde als tegen Dortmund. We waren continu te laat. In de tweede helft gingen we vol voor die goal, maar de lange bal van FC Twente was ook gevaarlijk. Ze kwamen echter ook niet tot goed voetbal."

"Maar goed, Pepi is de baas van vanavond. Die mag van mij wel een glas bier drinken", gaat de international van Oranje verder. Ook reageerde Veerman op de afgekeurde treffer van FC Twente. "Het leek in eerste instantie dat Boadu eerst kopte en daarna pas tegen Benítez aankwam. Vanuit mijn standpunt dan."

"Maar ik hoorde net ook van iemand dat Guus Til geblokt werd in de vijfmeter en dat hij daar een overtreding voor gaf. Ik weet het echt niet, geen idee. Maar ik geef er eerlijk gezegd ook niet heel veel om", aldus een lachende Veerman.

Lees meer:
0 reacties