John van den Brom wil shoppen bij FC Twente: "Mooi als dat lukt"

Vitesse moet alle zeilen bijzetten om ook komend seizoen betaald voetbal te kunnen spelen. Met John van den Brom is er al wel een trainer voor komend seizoen aangesteld.

De oefenmeester hoopt dat het Vitesse lukt om Jan Streuer te strikken. Hij werkte in het verleden in Arnhem succesvol samen met de technisch adviseur van FC Twente. Eerder lukte het Vitesse om Paul van der Kraan te overtuigen voor een functie bij de club.

Van den Brom laat bij Fresia & Milan parkeren de bus weten dat hij hoopt dat Streuer de geel-zwarten wil helpen. "Misschien. Ik hoop het natuurlijk wel, maar Jan zit tot 1 september vast bij FC Twente", beseft Van den Brom. 

De nieuwe trainer van Vitesse appt bijna wekelijks met Streuer of hij zijn oude club niet kan ondersteunen. "Jan weet hoe ik erover denk. Hij is een geweldige man, maar het is ook nog eens een vakman. Niet zo heel lang geleden heeft hij Twente uit dezelfde situatie als hier in een korte tijd gered", aldus Van den Brom, die weet dat Streuer pas na 1 september een concrete optie kan worden. "Het zou heel mooi zijn als dat lukt."

Lees meer:
0 reacties