John van 't Schip denkt niet aan opstappen: "Niet één moment"

John van 't Schip in De Kuip
John van 't Schip in De Kuip Foto: © Pro Shots

John van 't Schip heeft deze week geen moment gedacht aan opstappen. Zondag kregen de Amsterdammers bij Feyenoord (6-0) de zoveelste harde klap van dit seizoen.

Bij aankomst bij de Johan Cruijff ArenA werd de spelersbus opgewacht door supporters. "Ik wil allereerst zeggen dat de fans die ons opwachtten, dat op een heel respectvolle manier hebben gedaan", verzekert Van 't Schip vrijdagmiddag op de persconferentie. De supporters waren niet uit op het ontslag van de oefenmeester, en hij zelf ook niet. "Ik heb daar niet één moment over nagedacht."

Van 't Schip weigert vijf wedstrijden voor het einde van de competitie de handdoek in de ring te gooien. "Ik ben ingestapt op een moment dat het heel slecht en moeizaam ging. Ik hoop dat we met zijn allen dat in de laatste fase kunnen omdraaien", laat hij weten. "We hebben laten zien dat we dat ook kunnen. Maar dat we in een slechte fase zitten, is duidelijk. Daar moeten we uitkomen en daar wil ik bij zijn. Daarom zeg ik dat ik niet opstap, dat is helemaal niet door mijn hoofd geschoten."

Lees meer:
0 reacties