Joran Pot langer bij FC Twente: "Dat past bij onze ambities"

Joran Pot langs de lijn bij FC Twente
Joran Pot langs de lijn bij FC Twente Foto: © BSR Agency

Joran Pot staat ook komend seizoen langs de lijn bij FC Twente Vrouwen. De succestrainer van de ploeg uit Enschede heeft zijn contract met een jaar verlengd en ligt nu tot halverwege 2025 vast.

De 35-jarige Pot staat sinds de zomer van 2022 aan het roer bij FC Twente Vrouwen. Hij kwam destijds over van PEC Zwolle Vrouwen. Onder leiding van Pot pakten de Tukkers afgelopen seizoen de Super Cup, KNVB Beker en Eredivisie Cup. Ook dit jaar werd de Super Cup gewonnen. Dit seizoen is Pot met FC Twente Vrouwen nog ongeslagen in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

"We zijn heel blij dat we met Joran hebben verlengd", reageert technisch manager René Roord. "Het is een fanatieke en tactisch zeer onderlegde trainer. Dat past bij onze ambities. Ten tijde van zijn komst was de doelstelling om in de top van de Eredivisie mee te blijven doen en om te strijden voor plaatsing in de Champions League."

"Dat is gelukt. Daarnaast is de doelstelling dat hij samen met zijn staf en met ons voor verdere professionalisering zorgdraagt. Dat verloopt goed en daarom is verlengen de juiste stap", aldus Roord.

Lees meer:
0 reacties