Jort Ribbers is gretig: "Dat is voor mij een goede motivatie"

Jort Ribbers op trainingskamp
Jort Ribbers op trainingskamp Foto: © Pro Shots

Jort Ribbers heeft zijn eerste contract getekend bij FC Twente. De aanvaller, die actief is in de FC Twente/Heracles Academie, ligt tot medio 2026 vast in Enschede. 

“Dat ik dit contract mag tekenen bij FC Twente is een super mooi moment”, vertelt Jort Ribbers, op de officiële website van FC Twente. “Vanaf de jongste jeugd speel ik in de jeugdopleiding en dat ik nu hier sta vind ik heel speciaal. Het voelt dat ik weer een fase heb afgevinkt en een volgende stap mag maken."

"Eigenlijk begint het nu pas”, weet Ribbers, die als rechtsbuiten en aanvallende middenvelder kan spelen. “Dit seizoen heb ik al veel minuten mogen maken in oefenduels met de eerste selectie en was ik er ook bij tijdens het trainingskamp in de winterstop in Spanje. Dat zijn heel leerzame momenten, zeker op gebied van professionaliteit en intensiteit. Komend seizoen wil ik in beeld blijven bij het eerste en het verschil maken in de wedstrijden van Onder 21."

"Met Gijs Besselink, Juliën Mesbahi en Mats Rots heb ik in de jeugd gespeeld en zij zijn voorbeelden hoe je vanuit de jeugd door kunt stromen, dat is voor mij een goede motivatie om er ook bij te komen", besluit hij. 

Lees meer:
0 reacties