Joseph Oosting duidelijk: "Ik ben hier nog lang niet klaar"

Joseph Oosting in Heerenveen
Joseph Oosting in Heerenveen Foto: © BSR Agency

Joseph Oosting werd even gelinkt aan Feyenoord, maar gaat gewoon zijn contract verlengen bij FC Twente. De oefenmeester laat weten nog niet klaar te zijn in Enschede.

"Het is nog niet honderd procent rond, maar we zijn er wel bijna uit", houdt Oosting nog een slag om de arm in gesprek met Voetbal International. "We waren inderdaad al een hele tijd met elkaar in gesprek over openbreken en verlengen. In de winterstop gaf de club al aan dat ze dat graag wilden doen. Dan ga je daarover in gesprek, en voer je daarna nog eens een gesprek. Zoiets heeft zijn tijd nodig. En dan komt er nog iets tussendoor fietsen."

Na het nieuws over het vertrek van Arne Slot viel de naam van Oosting ineens bij Feyenoord. "Maar ik was al zo lang met FC Twente in gesprek. We wilden er met elkaar uitkomen en dat is gebeurd", aldus de trainer van de Tukkers, die niet ging twijfelen door de geruchten. "We waren al zo ver met elkaar. En dan kun je wel gaan denken: als dit, als dat. Maar nee: ik heb het goed bij FC Twente en ik ben hier nog lang niet klaar."

Alleen de puntjes moeten nog op de i gezet worden, maar Oosting wil benadrukken dat het niet om salaris gaat. "Nee, voor mij gaat het vooral om de mensen met wie ik werk. De staf, de mensen met wie ik hier gekomen ben", legt hij uit. "We zijn samen bezig met iets moois en dat willen we graag voortzetten. Meegroeien met de club."

Lees meer:
0 reacties