Joseph Oosting: "Hij floot gekleurd, maar dat is te gemakkelijk"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © Pro Shots

Joseph Oosting baalde na afloop van het duel tegen PSV flink van de 1-0 nederlaag. FC Twente leek een loepzuivere goal te zijn ontnomen en de irritatie richtte zich dan ook voornamelijk naar scheidsrechter Joey Kooij.

"Complimenten koop je niks voor", begint Oosting voor de camera van RTV Oost. "We zijn allemaal winnaars en hadden alles onder controle. Je geeft kansen weg, maar je creëert ze ook. Tegen de beste ploeg van Nederland. In de kleedkamer heb je het over de arbitrage, maar ik vind ook echt dat we zo'n wedstrijd niet op het laatst mogen verliezen."

"We komen nog één-op-één en dan kijk ik naar onze manier van voetballen", gaat de hoofdtrainer van de Tukkers verder. "Die vond ik volwassen, want als we de laatste acht wedstrijden dit volhouden, dan verwacht ik nog heel veel moois. Maar nogmaals, daar koop je niks voor. Soms is het lastig, maar een trainer moet objectief zijn. Ik vond Joey Kooij ook wel gekleurd fluiten vandaag, maar dat is te gemakkelijk."

"We kunnen daar wel op blijven hameren, maar ik wil ook kijken naar de kansen die we krijgen. Daar moet er één van in. Die kans van Van Bergen? Hij sprint dertig meter en doet alles goed, maar hij twijfelt bij die laatste pass. Daar moet je een beetje geluk hebben, maar dat hadden we niet", aldus Oosting.

Lees meer:
0 reacties