Joseph Oosting lacht: "Op Elba, dan kan ik FC Twente loslaten"

Joseph Oosting begon voor het afgelopen seizoen aan zijn klus bij FC Twente en de oefenmeester was behoorlijk succesvol in zijn debuutjaar. De Tukkers behaalden de voorrondes van de Champions League en hoofdtrainer Oosting verlengde zijn contract in Enschede.

"Ik heb bijgetekend, ja. Waarom? Ik heb het al vanaf dag één enorm naar mijn zin", vertelt Oosting voor de camera van FC Twente. "Met mijn staf, de mensen, de regio... Ik kan hier gewoon zijn wie ik ben en dat vind ik het belangrijkste. Ik wil plezier hebben in wat ik doe."

"Daarnaast wil ik ook meegroeien met de club. Ik denk namelijk dat er nog meer in zit", gaat de hoofdtrainer verder. "De club is in ontwikkeling, het team is in ontwikkeling. FC Twente straalde naar mij een bepaalde waardering uit. En dat stukje waardering van de club vind ik wel heel erg mooi. En dan ben ik wel iemand die dan zegt: 'prima'."

Oosting heeft een succesvol eerste jaar achter de rug in De Grolsch Veste, maar laat in de vakantie de teugels vieren. "Of ik het in de vakantie een beetje los kan laten? Ja. Dat zal de eerste paar dagen niet zo zijn, maar als ik met de caravan op Elba ben, dan kan ik het wel loslaten. En dat moet ook wel, want het is best een zwaar jaar geweest, moet ik je eerlijk zeggen", aldus Oosting.

Lees meer:
0 reacties