Joseph Oosting: "Moet heel wat gebeuren voor ik de polonaise loop"

Joseph Oosting tegen Vitesse
Joseph Oosting tegen Vitesse Foto: © Pro Shots

Joseph Oosting was na afloop van het duel tussen FC Twente en Vitesse gematigd tevreden. De oefenmeester was blij met de drie punten, maar zag de Tukkers een moeizame wedstrijd spelen.

"Er moet heel wat gebeuren wil ik de polonaise lopen, maar we hebben gewonnen", vertelt Oosting voor de camera van ESPN. "Daar is ook alles wel mee gezegd, denk ik. Ik vond Vitesse heel verdedigend spelen en dan is het moeilijk ruimtes te vinden. De diepte loopacties waren er wel, maar we durfden de ballen niet te geven. Dat willen we niet, maar het gebeurde wel. Dat levert ons een moeilijke wedstrijd op, die je overigens wel dik en dik verdiend wint."

"De wedstrijd tegen RKC moet niet meer meetellen op zo'n avond. Een volle Veste, op zo'n veld... Dan moet je streven naar goed voetbal. Daarin hebben we te weinig lef getoond. We kozen vandaag voor de veilige opties breed en terug. Ik kan daar dan wel nukkig over zijn. Ik ben wel blij met de drie punten, ondanks dat we niet goed speelden."

"Thuis zijn wij tegen Vitesse de favoriet en vindt men het normaal dat we winnen. Het is natuurlijk niet 'normaal', maar ik ben dus wel blij met de drie punten", aldus Oosting.

Lees meer:
0 reacties