Joseph Oosting naar Feyenoord? "Dat is denk ik heel erg voorbarig"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © Pro Shots

FC Twente-trainer Joseph Oosting wordt in verband gebracht met Feyenoord om opvolger te worden van Arne Slot. FC Twente-watcher Leon ten Voorde ziet het niet zo'n vaart lopen.

"Dat is denk ik heel erg voorbarig", zegt Ten Voorde in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Het enige wat ik kan zeggen is dat als Feyenoord op zoek is naar een Nederlandse trainer het raar zou zijn als ze niet ook bij Joseph Oosting uit zouden komen. Maar Oosting is hier pas een seizoen, hij heeft nog een contract voor komend seizoen en FC Twente heeft ook nog een optie voor het seizoen daarna."

Ten Voorde ziet Oosting niet zomaar vertrekken. "Hij heeft het volgens mij ook geweldig naar z'n zin hier. Het is voor FC Twente een geweldige trainer. Je weet echt wat je aan hem hebt en het is een heel goede match met de club en deze regio. Iemand uit Emmen die een beetje normaal doet, dat past hier wel. Bij de supporters merk je wel dat ze het zonde vinden als hij nu alweer weg zou gaan", aldus de verslaggever van de Tubantia.

Lees meer:
0 reacties