Joseph Oosting niet in paniek: "Ik vind het geen patroon bij ons"

Joseph Oosting in Alkmaar
Joseph Oosting in Alkmaar Foto: © BSR Agency

Joseph Oosting maakt zich nog geen zorgen na de nederlaag tegen directe concurrent AZ. De wedstrijd in Alkmaar eindigde zondagmiddag in 2-1.

FC Twente had de eerste helft de controle, maar direct na rust ging het mis. “Één van de betere spitsen in de Eredivisie (Vangelis Pavlidis, red.) laten we draaien, waarna het uiteindelijk in de rebound 1-1 wordt via Ruben van Bommel. Dat mag niet gebeuren", reageert Oosting na afloop bij RTV Oost kritisch.

Een uitglijder van Alec Van Hoorenbeeck bracht AZ uiteindelijk zelfs nog de winst. “Een heel vervelend moment. Ik kan wel zeggen dat Alec ‘spanning op zijn benen’ moet hebben, maar ook Daan Rots glijdt een paar keer uit", oordeelt de oefenmeester. "Ik vind niet dat dit een patroon is bij ons, zulke momenten in topwedstrijden. Het is eigenlijk een ongrijpbaar iets."

De Tukkers hebben de derde plek nog steeds in eigen hand. Met wedstrijden tegen FC Volendam en PEC Zwolle zou dat op papier geen problemen moeten opleveren. “Dat lijkt een gemakkelijk programma, maar we moeten wel respect hebben voor Volendam en PEC", benadrukt Oosting, die zich absoluut geen zorgen maakt. "Dat doe ik niet zo snel. We zijn nog steeds de nummer drie."

Lees meer:
0 reacties