Michiel Kramer roemt Oosting, Uneken en Duits: "Echt bijzonder"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © Orange Pictures

Michiel Kramer is razend enthousiast over Joseph Oosting. De spits werkte twee jaar samen met de oefenmeester bij RKC Waalwijk en komt complimenten tekort.

Oosting kent een goede start met FC Twente en volgens Kramer ligt dat grotendeels aan hemzelf. "Hij probeert de spelersgroep heel erg te verbinden met elkaar. Zoals ik het nu zie, zo heb ik het ook ervaren de afgelopen twee jaar. De jongens willen voor hem door het vuur gaan", vertelt hij in Studio Voetbal. Oosting is volgens de aanvaller heel geïnteresseerd in zijn spelers. "Dat klinkt heel makkelijk en clichématig, maar zo is het echt."

"Er loopt bij FC Twente heel veel kwaliteit rond en als je dat een beetje goed kan managen en verbinden met elkaar, dan zie je dat je er heel veel uit kan halen", meent hij. Daarbij spelen ook assistenten Sander Duits en Peter Uneken van groot rol, die de speltechnische lijnen uitzetten. "Ik vind Joseph wel echt een verbinder die de groep bij elkaar houdt en de juiste snaren raakt bij de spelers. Dat is écht bijzonder. Althans, dat heb ik niet zo heel vaak meegemaakt."

De lofzang over de trainer van FC Twente houdt niet op. "Bij hem is alles puur. Als je met hem zit en als je met hem praat, alles is puur", verzekert Kramer. "Er is niets gespeeld en het is geen act. Zo is hij gewoon. Als een trainer een act opvoert, dan prikken spelers daar doorheen."

Zet €10 in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Twente komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Twente (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
24/09
RKC Waalwijk
16:45
FC Twente
wo
27/09
FC Twente
20:00
Vitesse
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
zo
8/10
Fortuna Sittard
14:30
FC Twente
zo
22/10
Heracles Almelo
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 4 12 12
2 AZ 4 10 12
3 FC Twente 4 9 12
4 Feyenoord 5 14 11
5 Fortuna Sittard 5 3 9
6 Sparta Rotterdam 5 1 8
7 Go Ahead Eagles 4 0 7
Bekijk de hele stand