Joseph Oosting tevreden: "Iets waar we heel vaak op trainen"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © Pro Shots

Joseph Oosting is tevreden met de overwinning van zaterdagavond. Excelsior werd met 0-3 verslagen, waarbij de eindstand al binnen het kwartier op het scorebord stond. Een treffer van Daan Rots en twee goals van Ricky van Wolfswinkel zorgden voor een vliegende start.

"Ik vond ons vandaag heer en meester en dan helpt een start zoals vandaag zeker", aldus Oosting, die geciteerd wordt op de website van FC Twente. "We kwamen prima uit de startblokken. We hebben goede doelpunten gemaakt en dan zie je dat wij heel goed kunnen voetballen."

Als de trainer toch een kritiekpuntje moet noemen, is het dat er niet vaker gescoord werd. "Ook na het derde doelpunt wil je dan meer en streef je naar perfectie. Met de kansen die wij bij elkaar voetbalden, dan wil je graag een grotere uitslag neerzetten. Je wil dan graag ook een vierde en vijfde maken, want ook het doelsaldo kan straks iets zijn wat een beslissende rol gaat spelen", aldus Oosting, die vooral naar de goede dingen wil kijken.

"Als ik ons eerste doelpunt zie, dan zie ik iets waar we heel vaak op trainen. Daardoor zien de spelers ook wat de trainingen hun brengt, omdat je het constant herhaalt. We hadden vandaag ook wat aanvallen waarbij we enorm dominant aan de bal waren en veel mensen bij de bal."

Lees meer:
0 reacties