Joseph Oosting tevreden in Twente: "Dat is een stukje waardering"

Joseph Oosting werd even gelinkt aan Feyenoord, maar de hoofdtrainer van FC Twente blijft lekker waar hij zit. Oosting zit op zijn plek bij de Tukkers en ook de club is tevreden over de oefenmeester.

"Ik heb het goed naar mijn zin hier", vertelt Oosting voor de camera van 1Twente Enschede. "En hier bedoel ik hier in Twente en bij de club. Ik werk met goede mensen, met een goed elftal. Gasten die zichzelf willen ontwikkelen en dat wil ik zelf ook. Dus dat is mooi. Mijn contract is opengebroken en dat is een stukje waardering. Dat vind ik heel erg mooi."

"Als je aan het begin van het seizoen had gezegd dat we de Europa League in zouden gaan, dan hadden we daar van tevoren voor getekend", gaat de hoofdtrainer verder. Oosting is tevreden met hoe de Tukkers er momenteel voorstaan, maar wil nog altijd meer. "Het is niet normaal wat we dit jaar met elkaar doen. We hebben onze doelstelling al gehaald en dat is hartstikke mooi, maar je wil het maximaal haalbare."

"En dat is die derde plaats, de voorrondes van de Champions League. Dat zal niet makkelijk worden, ondanks dat we een voorsprong hebben. Uiteindelijk gaat het erom dat we nog drie wedstrijden moeten en ik vier het pas als we dat hebben. En daar moeten we nog knetterhard voor werken", aldus Oosting.

Lees meer:
0 reacties